Ik wil afvallen!

Gezond gewicht verliezen kan een uitdaging zijn, maar bij Bailine Haaglanden begrijpen we dat en willen we het jou gemakkelijker maken. Onze aanpak gaat verder dan simpelweg calorieën tellen en restrictief eten. Het draait om een complete leefstijlverandering waarbij we werken aan een goede balans tussen gezond eten, bewegen, werken aan je gezondheid en ontspanning & balans.

Wil je weten wat de meest effectieve behandeling is om zonder moeite gezond gewicht te verliezen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend advies!

Ik wil een vrijblijvend advies aanvragen

1. Voeding & leefstijl begeleiding

Klaar met jojo-diëten? Wij bieden een oplossing op maat! Geen vaste regels, maar persoonlijke begeleiding die past bij jouw wensen en behoeften. Samen werken we aan blijvend resultaat, ondersteund door onze handige voedingsapp. En het beste van alles? Mogelijk wordt ons programma vergoed door jouw zorgverzekeraar. Klaar om te starten met een gezonde leefstijl? Wij hebben alle tools in huis voor jouw succes!

Meer weten over onze voeding & leefstijl begeleiding»

2. Bloedanalyse

Ons bloed is een waardevol transportmiddel dat dagelijks 7000 keer door onze bloedvaten stroomt en essentiële voedingsstoffen, zuurstof en afvalstoffen van orgaan naar orgaan en cel naar cel transporteert. Het is ook verantwoordelijk voor het reguleren van onze lichaamstemperatuur en het afweersysteem. In de reguliere zorg kunnen bloedtesten veelvoorkomende aandoeningen zoals bloedarmoede en infecties opsporen. Maar onze bloedtest in de Bailine studio kan nog veel meer! Het biedt een eenvoudige methode om bloed individueel te beoordelen en kan preklinische en energetische belastingen aantonen, wat waardevolle informatie oplevert over meridiaan- en pathologische verstoringen van het lichaam. Ontdek hoe onze bloedtest jou kan helpen een optimale gezondheid te bereiken!

Meer weten over onze bloedanalyse»

3. Spierstimulatie

Geen tijd voor de sportschool? Onze elektrotrainingen zijn de ideale oplossing! 30 minuten bij ons staat gelijk aan 2 uur in de sportschool. Efficiënter dan conventionele krachttrainingen en geschikt voor iedereen.

Meer weten over onze spierstimulatie»

 

Bailine Den Haag

Xaverystraat 47
2562NH Den Haag

06 - 38 92 31 34
Mail Den Haag
 

Openingstijden (op afspraak)

Maandag Gesloten
Dinsdag 16:00 - 19:00
Woensdag 16:00 - 18:45
Donderdag 16:00 - 19:00
Vrijdag 08:30 - 13:00
Zaterdag 08:30 - 14:00