Ik wil afvallen!

Afvallen is voor veel mensen niet gemakkelijk. Bij Bailine Haaglanden zijn we ons hier erg van bewust en doen we er dan ook alles aan om het gemakkelijker te laten zijn. Afvallen op een gezonde manier betekent meer dan alleen calorieën tellen, koolhydraten skippen en/of mager eten. Gezond gewicht verliezen betekent leefstijlverandering, een goede balans tussen gezond eten, bewegen, werken aan je gezondheid en ontspanning & balans.

Hieronder lees je meer over de meest effectieve behandeling om zonder moeite gezond gewicht te verliezen of maak hieronder direct een afspraak voor een vrijblijvend advies!

Ik wil een vrijblijvend advies aanvragen

1. Voeding & leefstijl begeleiding

Geen starre diëten ♦ Aangepast aan jouw wensen en behoeften ♦ Blijvend resultaat ♦ Ondersteuning met voedingsapp ♦ Mogelijke vergoeding door zorgverzekering!

Wanneer je voor eens en voor altijd van je overtollige kilo’s af wilt, geven we je graag begeleiding, advies en net dat extra steuntje in de rug. Wanneer je ons programma volgt, boek je al snel vooruitgang. Gezond afvallen gebeurt niet alleen door je voeding aan te passen, maar betekent ook aanpassingen in je leefstijl. Gezond eten, mentale & fysieke gezondheid, bewegen en ontspannen zijn o.a. belangrijk om gezond afvallen tot een succes te laten zijn. Al deze thema’s hebben wij in huis!

Meer weten over onze voeding & leefstijl begeleiding»

2. Bloedanalyse

Door onze bloedvaten stroomt bloed dagelijks 7000 keer rond met een uiterst waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen worden door het vasculaire systeem vervoerd van orgaan tot orgaan, van cel naar cel. Het bloed bereikt elke afgelegen uithoek van ons lichaam, van onze teennagels tot onze haarwortels. Het bloed is niet alleen een transportmiddel maar ook een temperatuurregelaar en het middelpunt van ons afweersysteem. Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan veel meer informatie worden gehaald. De bloedtest die we aanbieden in de Bailine studio kan preklinische & energetisch belastingen aantonen door een eenvoudige methode om bloed individueel te beoordelen. Het geeft je waardevolle en bruikbare informatie over o.a. meridiaan- en pathologische verstoringen van het lichaam.

Meer weten over onze bloedanalyse»

3. Spierstimulatie

Onze behandelingen bieden een ideale uitkomst voor iedereen voor wie het niet haalbaar is om 2-4 keer in de week in de sportschool te staan om welke reden dan ook (geen tijd, fysieke beperking, etc). Onze geautomatiseerde spier stimulerende elektrotrainingen zijn identiek aan een intensieve krachttraining in de sportschool. Doordat we alle spiergroepen tegelijkertijd kunnen trainen in 30 minuten zijn onze trainingen zelfs vergelijkbaar met zo’n 2 uur in de sportschool! Dit maakt het veel efficiënter dan conventionele krachttrainingen of andersoortige trainingssessies. 

Meer weten over onze spierstimulatie»

 

Bailine Den Haag

Frederikstraat 943
2514LJ Den Haag

070 - 361 77 18
Mail Den Haag
 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 16:00 - 21:00
Woensdag 15:00 - 19:00
Donderdag 16:00 - 19:00
Vrijdag 08:30 - 14:00
Zaterdag 8:30 - 13:00