Arm- & borstspierenstimulatie

Sterke, strakke en gespierde arm- & borstspieren? Ook dit kan bij Bailine! Bij Bailine kunnen we de biceps, triceps en de borstspieren gericht behandelen! Weg met die ‘kipfilets’ en ‘theezakjes’!

Naar mate we ouder worden neemt ook de stevigheid en de spiermassa in je armen en borsten af en worden langzaam maar zeker je bovenarmen en borsten steeds slapper.

Niet onze favoriet om mee te nemen in de sportschool die arm- & borstspieren. Het kost vaak veel tijd, energie en kracht die we liever aan de andere spiergroepen besteden. Maar ondertussen worden die ‘kipfilets’ en ‘theezakjes’ wel steeds slapper! HELP!

Bij Bailine is er een eenvoudige manier om jouw biceps en triceps te trainen. In slechts 10 minuten (vergelijkbaar met 40 minuten in de sportschool!) trainen we jouw biceps en triceps tegelijk met jouw borstspieren, zonder dat je  hier zelf moeite voor hoeft te doen! Je zult versteld staan hoe snel je resultaat boekt middels onze spierstimulatie (EMS krachttraining) bij deze, in verhouding, kleine spiergroepen!

Dit is één van de mogelijkheden met betrekking tot zeer plaatselijke behandelingen. In principe kunnen wij dus alle spiergroepen op deze manier zeer gericht en efficiënt behandelen, zowel grote, als kleine spiergroepen.

Ik wil een armbehandeling ervaren

Bailine Den Haag

Xaverystraat 47
2562NHDen Haag

06 - 38 92 31 34
Mail Den Haag
 

Openingstijden (op afspraaK)

Maandag Gesloten
Dinsdag 16:00 - 19:00
Woensdag 16:00 - 18:45
Donderdag 16:00 - 19:00
Vrijdag 08:30 - 13:00
Zaterdag 8:30 - 14:00