Ik wil fit & sterk zijn!

Onze geautomatiseerde spier stimulerende elektrotrainingen (EMS krachttrainingen) zijn identiek aan een intensieve krachttraining in de sportschool. Doordat we alle spiergroepen tegelijkertijd kunnen trainen in 30 minuten zijn onze trainingen zelfs vergelijkbaar met zo’n 2 uur in de sportschool! Dit maakt het veel efficiënter dan conventionele krachttrainingen of andersoortige trainingssessies. Onze behandelingen bieden dan ook een ideale uitkomst voor iedereen, voor wie het bijvoorbeeld niet haalbaar is om 3-5 keer in de week in de sportschool te staan om welke reden dan ook (geen tijd, fysieke beperking). De spierstimulator helpt je bij het opbouwen en onderhouden van een gezonde en soepele spiermassa. Spiermassa is essentieel voor een goed werkende stofwisseling en heeft de meest positieve invloed op je gehele metabolisch systeem. Door onze krachttrainingen heb je 24 uur lang een hoge verbranding, zelfs wanneer je de rest van de dag op kantoor zit. Hiernaast blijven nare blessures, hevige spierpijnen, uitgeput gevoel en verkorte spieren achterwege. Met de elektrotrainingen van Bailine train jij je lichaam op een gerichte en effectieve wijze, zonder dat je je in hoeft te spannen. Sterker nog,… je kunt heerlijk een half uurtje ontspannen!

Hier volgen een aantal voordelen van deze manier van trainen;

Plaatselijk centimeters verliezen ♦ Verstevigt de huid ♦ Corrigeert je figuur ♦ Vermindert cellulitis ♦ Verhoogt de stofwisseling ♦ Versterkt spieren ♦ Stimuleert de bloedcirculatie ♦ Geeft meer energie ♦ Kost weinig tijd en inspanning

Naast de EMS trainingen, kunnen wij je helpen naar een fit, sterk en strak lichaam door o.a.;

Ik wil een vrijblijvend advies aanvragen

1. Spierstimulatie

Onze behandelingen bieden een ideale uitkomst voor iedereen voor wie het niet haalbaar is om 2-4 keer in de week in de sportschool te staan om welke reden dan ook (geen tijd, fysieke beperking, etc). Onze geautomatiseerde spier stimulerende elektrotrainingen zijn identiek aan een intensieve krachttraining in de sportschool. Doordat we alle spiergroepen tegelijkertijd kunnen trainen in 30 minuten zijn onze trainingen zelfs vergelijkbaar met zo’n 2 uur in de sportschool! Dit maakt het veel efficiënter dan conventionele krachttrainingen of andersoortige trainingssessies. 

Meer weten over onze spierstimulatie»

 

2. Arm- & borstspierenstimulatie

Sterke, strakke en gespierde arm- & borstspieren? Ook dit kan bij Bailine! Bij Bailine kunnen we de biceps, triceps en de borstspieren gericht behandelen! Weg met die ‘kipfilets’ en ‘theezakjes’!

Naar mate we ouder worden neemt ook de stevigheid en de spiermassa in je armen en borsten af en worden langzaam maar zeker je bovenarmen en borsten steeds slapper. Niet onze favoriet om mee te nemen in de sportschool die arm- & borstspieren. Het kost vaak veel tijd, energie en kracht die we liever aan de andere spiergroepen besteden. Maar ondertussen worden die ‘kipfilets’ en ‘theezakjes’ wel steeds slapper! HELP!

Ik ben benieuwd naar deze behandeling»

3. Vitaminen & mineralen advies

Als je tekorten wilt voorkomen en daarmee je gezondheid wilt optimaliseren, zijn écht voedsel, een gezonde leefomgeving, beweging en ontspanning dé pijlers. Bailine heeft alle pijlers in huis!

Supplementen kunnen een snelle en positieve wending geven aan iemands gezondheid. Althans, goede en hoogwaardige supplementen. Vaak hebben we toch wat extra’s nodig. Dat kan bijvoorbeeld met deEMB energetisch morfologische bloedanalyse. Die laat zien wat het algehele beeld is van de vitamines, mineralen en sporenelementen, en geeft ook de mogelijke oorzaken van klachten aan. Op basis daarvan kunnen we nog gerichter adviseren, zowel over een uitgebalanceerd voedingspatroon als over supplementen, en daardoor problemen in de kern aanpakken. Ook kunnen we adviezen doen aan de hand van klachtenindicatie testen.

Ik wil vitaminen & mineralen advies»

Bailine Den Haag

Xaverystraat 47
2562NHDen Haag

06 - 38 92 31 34
Mail Den Haag
 

Openingstijden (op afspraaK)

Maandag Gesloten
Dinsdag 16:00 - 19:00
Woensdag 16:00 - 18:45
Donderdag 16:00 - 19:00
Vrijdag 08:30 - 13:00
Zaterdag 8:30 - 14:00