Ik wil gezond & vitaal zijn!

Bij Bailine Haaglanden hebben we eigenlijk alles in huis om te werken aan je gezondheid en vitaliteit.

Wil je je gezond en vitaal voelen, dan betekent dit dat jij hoogstwaarschijnlijk jouw voeding en leefstijl moet aanpassen, je mentaal in balans, gemotiveerd en ontspannen moet zijn en voldoende moet bewegen. Soms is er meer nodig i.v.m. klachten en/of specifieke fysieke beperkingen. Hieronder ons totale aanbod op een rij;

Ik wil een vrijblijvend advies aanvragen

1. Mentale motivatie & ontspanning

Voel je je ontmoedigd wanneer je alleen al denkt aan het idee van anders eten en meer bewegen? Misschien heb je dit al vaker geprobeerd en nooit de gewenste resultaten bereikt? De basis van permanent afvallen is mentale motivatie. Zonder jouw eigen steun is de slagingskans klein! Elke vorm van afvallen begint in je hoofd! Je hebt iets voor ogen wat je wilt bereiken, hoe je eruit zou willen zien, hoe je je wilt voelen. Bij Bailine helpen we je om een beter beeld van jezelf te ontwikkelen waarbij je jezelf doelen stelt om gezonder, actiever, sterker, fitter, slanker en vitaler te zijn. Dit mentale beeld van jouw nieuwe ‘ik’ is een krachtige ondersteuning om te gaan voor je gestelde doelen. De psychologische kant van een ander eet / leefpatroon is net zo belangrijk als de kennis van juiste voeding en beweging. Daar helpen we je bij en zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft door ook mentaal te ondersteunen en je regelmatig aan jouw mentale nieuwe ‘ik’ beeld te herinneren.

Ja ik wil gemotiveerd worden»

2. Spierstimulatie

Onze behandelingen bieden een ideale uitkomst voor iedereen voor wie het niet haalbaar is om 2-4 keer in de week in de sportschool te staan om welke reden dan ook (geen tijd, fysieke beperking, etc). Onze geautomatiseerde spier stimulerende elektrotrainingen zijn identiek aan een intensieve krachttraining in de sportschool. Doordat we alle spiergroepen tegelijkertijd kunnen trainen in 30 minuten zijn onze trainingen zelfs vergelijkbaar met zo’n 2 uur in de sportschool! Dit maakt het veel efficiënter dan conventionele krachttrainingen of andersoortige trainingssessies. 

Meer weten over onze spierstimulatie»

 

3. Voeding- & leefstijl begeleiding

Wanneer je voor eens en voor altijd van je overtollige kilo’s af wilt, geven we je graag begeleiding, advies en net dat extra steuntje in de rug. Wanneer je ons programma volgt, boek je al snel vooruitgang. Gezond afvallen gebeurt niet alleen door je voeding aan te passen, maar betekent ook aanpassingen in je leefstijl. Gezond eten, mentale & fysieke gezondheid, bewegen en ontspannen zijn o.a. belangrijk om gezond afvallen tot een succes te laten zijn. Al deze thema’s hebben wij in huis!

Meer weten over onze voeding & leefstijl begeleiding»

 

Bailine Den Haag

Xaverystraat 47
2562NHDen Haag

06 - 38 92 31 34
Mail Den Haag
 

Openingstijden (op afspraaK)

Maandag Gesloten
Dinsdag 16:00 - 19:00
Woensdag 16:00 - 18:45
Donderdag 16:00 - 19:00
Vrijdag 08:30 - 13:00
Zaterdag 8:30 - 14:00