Mentale motivatie & ontspanning

Voel je je ontmoedigd wanneer je alleen al denkt aan het idee van anders eten en meer bewegen? Misschien heb je dit al vaker geprobeerd en nooit de gewenste resultaten bereikt? De basis van permanent afvallen is mentale motivatie. Zonder jouw eigen steun is de slagingskans klein!

Elke vorm van afvallen begint in je hoofd! Je hebt iets voor ogen wat je wilt bereiken, hoe je eruit zou willen zien, hoe je je wilt voelen. Bij Bailine helpen we je om een beter beeld van jezelf te ontwikkelen waarbij je jezelf doelen stelt om gezonder, actiever, sterker, fitter, slanker en vitaler te zijn. Dit mentale beeld van jouw nieuwe ‘ik’ is een krachtige ondersteuning om te gaan voor je gestelde doelen. De psychologische kant van een ander eet / leefpatroon is net zo belangrijk als de kennis van juiste voeding en beweging. Daar helpen we je bij en zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft door ook mentaal te ondersteunen en je regelmatig aan jouw mentale nieuwe ‘ik’ beeld te herinneren.

Ik wil mezelf graag helpen

‘De geest is sterker dan het lichaam’

‘De geest is sterker dan het lichaam’. Je lichaam en geest werken nauw samen om je te voorzien van voeding, vitaliteit en geluk. Het lichaam gebruikt voedsel, water en zuurstof om zich te ontwikkelen en in leven te blijven. De geest kiest een taak om creatief en actief te blijven.

Bij Bailine bieden we je alle benodigde middelen aan voor een geleidelijke aanpassing van jouw levensstijl. Want we zien je graag gewicht en centimeters verliezen. We zien nog liever dat je deze nooit meer aankomt! In 5-10 weken tijd komen we er samen achter hoe jij op gezonde wijze gewicht kunt verliezen.

Tijdens ons motiverende programma nemen we je huidige levensstijl onder de loep. Hoe ziet jouw huidige voedingspatroon en levenswijze er nu uit? We kijken naar de mogelijkheden en werken aan een positieve instelling. Samen gaan we voor een blijvend resultaat!

Bailine Den Haag

Xaverystraat 47
2562NHDen Haag

06 - 38 92 31 34
Mail Den Haag
 

Openingstijden (op afspraaK)

Maandag Gesloten
Dinsdag 16:00 - 19:00
Woensdag 16:00 - 18:45
Donderdag 16:00 - 19:00
Vrijdag 08:30 - 13:00
Zaterdag 8:30 - 14:00