Meest gestelde vragen over Bailine

Hier vindt u het antwoord op de meest voorkomende vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij leggen u uit hoe de Bailine-methode werkt, wat u van ons mag verwachten en welke resultaten u kunt behalen.

1. Wat is computergestuurde spierstimulatie?
Zachte pads met elektrodes worden op specifieke plaatsen van het lichaam geplaatst, waar u omvang wilt verminderen, op de desbetreffende spieren.
De simulator stuurt elektronische impulsen via een geautomatiseerd programma. De cliënte kan de sterkte van de elektronische impuslen zelf regelen. De impulsen stimuleren de gerichte gebieden en zorgen ervoor dat de spieren samentrekken en ontspannen, waardoor het op een traditionele workout lijkt.

2. Wat is BMI?
BMI is de internationale term voor Body Mass Index, hetgeen een graadmeter is voor de hoeveelheid vet in een lichaam. Het doel is om binnen de norm van je leeftijdsgroep te komen.
Onderzoek toont aan dat mensen met een hoog BMI meer kans op een ziekte of blessure hebben, hetgeen door overgewicht wordt veroorzaakt.

3. Hoe vaak moet ik Bailine bezoeken? 
Wij bevelen 2 sessies per week tijdens de eerste 10 behandelingen aan.
In dit stadium worden uw gewicht en maten in ons Bailine Computer Programma ingevoerd en zal een analyse de regelmaat van toekomstige bezoeken gaan bepalen, gebaseerd op de gewenste resultaten.
Wanneer u uw doel heeft bereikt, wordt aanbevolen dat u zich aanmeldt voor ons onderhoudsprogramma, zodat u uw nieuwe lichaamsvorm behoudt. Veel van onze cliënten combineren een traditionele workout met hun Bailine sessies.

4. Is de behandeling oncomfortabel?
De behandeling is veilig, effectief en niet oncomfortabel. Tijdens de eerste sessies zult u een licht prikkelende sensatie voelen en zullen uw spieren gaan samentrekken en ontspannen om de gewenste resultaten te behalen. Na het opwarmen en gewend raken aan de sensatie vinden de meeste cliënten de behandeling comfortabel en ontspannend.
U bepaalt zelf de sterkte van de elektronische impulsen met behulp van een afstandsbediening, die u handmatig kunt bedienen. Het comfortniveau verschilt van persoon tot persoon.

5. Hoe lang duurt een sessie?
Uw complete Bailine sessie duurt 30 minuten. Uw gratis proefbehandeling duurt 45 minuten tot 1 uur.

6. Hoe krijg ik een programma, dat speciaal voor mij ontwikkeld is?
Tijdens uw proefbehandeling maken we een figuuranalyse voor u. Gebaseerd op uw doelen en gewenste resultaten berekenen wij uw lichaamstype en bepalen wij de gebieden die verbeterd kunnen worden. Samen selecteren wij een programma dat voor u geknipt is. Gedurende uw op maat gesneden behandelingssessies zullen wij uw vorderingen volgen en zullen wij het programma waar nodig aanpassen om uw doelen te bereiken.

7. Welke soort resultaten kan ik verwachten?
Tijdens de gratis proefsessie zullen wij aangeven welke soort resultaten u kunt verwachten, gebaseerd op uw persoonlijke analyse, uw doelen en uw keuze in regelmaat van de behandeling.
De meeste cliënten zien al na 5 sessies meetbare resultaten. Vraag ons naar de “geld terug”-garantie (zie vraag hieronder) om te zien of u hiervoor in aanmerking komt!

8. Wat is de “geld terug”-garantie?
Om een schriftelijke “geld terug”-garantie te krijgen, moet u aan een aantal eisen voldoen:

  • U moet zich tijdens de eerste proefbehandeling nomineren om aan de “geld terug”-garantie deel te nemen, registreren en de eerste 10 behandelingen betalen.
  • U moet 10 behandelingssessies kopen.
  • Deze sessies moeten 2 keer per week, gedurende 5 achtereenvolgende weken, plaats vinden.
  • Uw BMI moet 25 of meer zijn.
  • U mag gedurende de 5 weken-periode niet aankomen.
  • U mag gedurende de eerste 5 weken niet met gewichten trainen.

9. Wordt Bailine vergoed door mijn zorgverzekering?
Omdat we ook Gewichtsconsulenten zijn is het mogelijk dat een deel van je behandelingen worden vergoed door je aanvullende zorgverzekering. Bekijk de lijst "Vergoedingen Zorgverzekeringen 2019" of neem contact met ons op dan kunnen wij het voor je nakijken.

10. Gratis proefbehandeling
Neem vandaag nog contact met ons op en begin met het verliezen van centimeters en gewicht door het boeken van een GRATIS Bailine proefbehandeling. Uw gekwalificeerde Bailine therapeute zal een complete, geautomatiseerde figuuranalyse uitvoeren.
Gebaseerd op uw persoonlijke doelen en gewenste resultaten zal zij een behandelingsplan voorstellen en aangeven welke resultaten u kunt verwachten. U ontvangt bovendien gratis een 30 minuten-durende Bailine sessie, waarbij onze geautomatiseerde Bailine spiersimulator wordt gebruikt. U kunt na de sessie zelf bepalen hoe effectief de Bailine methode is! Het enige wat u hoeft te doen is centimeters verliezen!

Bailine Den Haag

Xaverystraat 47
2562NHDen Haag

06 - 38 92 31 34
Mail Den Haag
 

Openingstijden (op afspraaK)

Maandag Gesloten
Dinsdag 16:00 - 19:00
Woensdag 16:00 - 18:45
Donderdag 16:00 - 19:00
Vrijdag 08:30 - 13:00
Zaterdag 8:30 - 14:00