Klantervaringen

"Ik ben heel erg tevreden over de resultaten."

Ik ben een vrouw van 46 en heb drie maanden Bailine gedaan. Ik ben heel erg tevreden over de resultaten (anderhalve maat eraf), en voel me vol vertrouwen dat ik op gewicht kan blijven. Ik was eerst sceptisch toen ik de website zag. Ik geloof niet in snelle kuurtjes of wondermiddeltjes om af te slanken. Maar het Bailine programma bestaat uit gedegen voedingsadvies, en daarnaast twee keer per week een half uurtje gerichte training van je spieren (door middel van de electro-pads op je buik, benen en heupen). Ik wist niet dat ik nog zoveel kon leren over gezond eten! Ik ben door Bailine veel meer gaan bewegen (elke dag op de fiets), en voel me, zowel door het gewichtsverlies als door het bewegen zelf, veel fitter. Ik kan dit programma aan iedereen aanraden.

Mariette Rijswijk
 


"De proefbehandeling beviel goed en nu een jaar later heb ik geen reden meer tot klagen."

Door een collega werd ik op het spoor gezet van Bailine omdat ik liep te klagen dat ik door mijn overgewicht allerlei klachten had ontwikkeld. De proefbehandeling beviel goed en nu een jaar later heb ik geen reden meer tot klagen. Mijn overgewicht is afgenomen, heel veel centimeters kwijt en mijn eetpatroon is veranderd. Bailine had het niet makkelijk met mij want buiten het feit dat ik niet zoveel lust ben ik ook nog eigenwijs maar ze had een engelen geduld met me wat mede dit resultaat heeft gegeven. De voordelen van Bailine vond ik het persoonlijke maatwerk qua voeding en het 2x in de week ‘sporten’ terwijl je ligt.

Linda de Koning

"In 10 maanden 7 kilo afgevallen en een maatje minder."

In 10 maanden 7 kilo afgevallen en een maatje minder dankzij de Bailine methode en de fantastische begeleiding van Bailine. Ik ben er ontzettend blij mee, ook omdat het gewicht sinds twee maanden stabiel is. Het mooiste is dat het achteraf eigenlijk weinig inspanning gekost heeft!

Luduina


"Het lukt me eindelijk om het gewicht te bereiken wat ik graag wil."

Hallo, ik ben Jacqueline en ben zo blij met de behandelingen van Bailine Brielle. Het lukt me eindelijk om het gewicht te bereiken wat ik graag wil. Inmiddels ben ik 7 kilo en 31 centimeter in omvang kwijt. Nog een paar kilo, dan heb ik mijn doel bereikt en ga dan verder met de behandelingen voor het behoud van mijn spiermassa. Naast de behandelingen met de pads op mijn lichaam loop ik ook dagelijks buiten dat vind ik heerlijk, want ik ben namelijk geen type die naar een sportschool gaat. Ik zou de behandelingen van Bailine aan iedereen aan kunnen raden. Groetjes Jacqueline.

Jacqueline

Bailine Den Haag

Xaverystraat 47
2562NHDen Haag

06 - 38 92 31 34
Mail Den Haag
 

Openingstijden (op afspraaK)

Maandag Gesloten
Dinsdag 16:00 - 19:00
Woensdag 16:00 - 18:45
Donderdag 16:00 - 19:00
Vrijdag 08:30 - 13:00
Zaterdag 8:30 - 14:00