Bailine Magazine


Herken je dat? Je wil gezonder eten, meer bewegen en beter voor jezelf zorgen. Ondanks dat je niets liever wil dan je fit voelen in je eigen lichaam, is het in gang zetten hiervan soms lastig. Misschien mis je de motivatie, blijven de kilo’s steeds op dezelfde plek terugkomen of heb je last van (chronische) pijnklachten. Wat de reden ook is, wij bieden je op een unieke en persoonlijke wijze net dat extra steuntje in de rug.

Met het pakken van dit magazine heb je alvast de eerste stap gezet. Even wat extra tijd voor jezelf, een goed begin is het halve werk zullen we maar zeggen. De overstap maken naar een nieuwe levensstijl is namelijk nooit makkelijk of vanzelfsprekend.

Ik hoor je denken ‘waar begin ik?’ of ‘hoe ga ik dit ooit volhouden?’. Vergeet niet, dit is allemaal mentaal. Natuurlijk kun jij het volhouden! Sterker nog, een nieuwe levensstijl klinkt vaak veel rigoureuzer dan het is. Uiteindelijk hoef jij je niet alleen aan te passen aan je levensstijl, maar je levensstijl ook aan jou. Het is geen toeval dat een gezonde levensstijl hand in hand samengaat met een gezond gewicht. Alles draait om de juiste balans.

Dit magazine zit boordevol tips, adviezen en frisse recepten. Kortom een bron van inspiratie om jou net dat zetje in de juiste inrichting te geven. Neem vandaag het besluit dat je het wel kan! Want ook al ben je er vandaag nog niet, je bent verder dan gisteren!

Veel leesplezier! Bailine Nederland

 

Bailine Den Haag

Frederikstraat 943
2514LJ Den Haag

070 - 361 77 18
Mail Den Haag
 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 16:00 - 21:00
Woensdag 08:30 - 13:00
Donderdag 16:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 14:00
Zaterdag 8:30 - 14:00