Bekkenbodemklachten


Bekkenbodemklachten treden vaak op na een bevalling, in de overgang of na meerdere blaasontstekingen. Deze klachten herkent u aan verschillende symptomen:

  • Ongewenst urineverlies
  • Problemen bij de ontlasting
  • Zwaar gevoel of pijn in de onderbuik en zelfs rug
  • Seksuele problemen

Helaas is het een onderwerp waar weinig over gepraat wordt. Maar liefst ongeveer 40% van de vrouwen heeft wel eens last van ongewenst urineverlies.

Bailine helpt bij bekkenbodemklachten

Toch is het mogelijk iets aan deze problemen te doen. Bailine bied je een gemakkelijke en toegankelijke oplossing. De geavanceerde techniek bij Bailine biedt je een effectief programma en professionele ondersteuning. Het enige wat je doet, is ontspannen op een bed in de privé-cabine van de Bailine studio.

Hoe vermindert Bailine mijn bekkenbodemklachten?

Door computergestuurde spierstimulatie worden de spieren van de bekkenbodem met elektrische impulsen geprikkeld, waardoor de spieren zich aan- en ontspannen en zo de bekkenbodem weer versterkt wordt.

Meer informatie

Bailine is meer dan figuurvorming. We geven je graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Ook voor andere fysieke klachten als chronische pijn of menstruatiepijn staan we voor je klaar. Wilt u uw bekkenbodem verstevigen en jouw klachten verminderen? Vraag dan nu de gratis Bailine proefbehandeling aan!

 

Bailine Den Haag

Frederikstraat 943
2514LJ Den Haag

070 - 361 77 18
Mail Den Haag
 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 16:00 - 21:00
Woensdag 08:30 - 13:00
Donderdag 16:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 14:00
Zaterdag 8:30 - 14:00