Chronische ontstekingen


Chronische ontstekingen kunnen een langdurige plaatselijke reactie van het lichaam op beschadiging van het weefsel zijn. Behandelingen bij Bailine brengen verlichting bij chronische pijn.

Bailine helpt bij chronische ontstekingen

Heb jij last van chronische ontstekingen? Met de elektrotraining van Bailine train je jouw lichaam op een gerichte wijze, zonder dat je je in hoeft te spannen. In onze studio kunnen we jouw klachten verminderen zodat je soepeler kunt bewegen. Behandelingen bij Bailine zijn effectief en uiteraard onder begeleiding van één van onze ervaren specialisten.

Hoe vermindert dit mijn chronische ontstekingen?

Elektro-training van Bailine verlicht chronische pijn, ook bij ontstekingen. Door middel van de elektro-simulator trainen we gericht jouw lichaam en verlichten we chronische pijn. De trainingen zijn een waardevolle aanvulling op eigen lichamelijke oefeningen. De gedoseerde elektro-oefeningen van de grote spiergroepen dragen hier aan bij.

Meer informatie

Bailine is meer dan figuurvorming. We geven je graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Wil jij jouw chronische ontstekingen verminderen? Vraag dan nu de gratis Bailine proefbehandeling aan!

 

Bailine Den Haag

Frederikstraat 943
2514LJ Den Haag

070 - 361 77 18
Mail Den Haag
 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 16:00 - 21:00
Woensdag 08:30 - 13:00
Donderdag 16:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 14:00
Zaterdag 8:30 - 14:00