De nieuwe ik! Deel 1


Daar ga je dan nieuwe ik! Huidige stand van zaken; nieuwbakken veertiger, alleenstaande vollere vrouw, in de bloei van mijn leven, mijn afvalproces vastleggend in blogs, waarin ik jullie regelmatig op de hoogte zal houden van mijn weg naar een verbeterde en gezondere IK.

Ken je dat gevoel dat alles goed gaat in je leven, maar je tegelijkertijd ook beseft dat het leven zo snel gaat dat je de belangrijke zaken zoals je gezondheid, laat versloffen?! Een proces dat dagelijks tot mij door dringt, maar waar ik om de een of anderen reden geen discipline voor heb om op te pakken. Mijn gezondheid in lichaam en geest. Nu heb ik het laatste onder controle, nu mijn lichaam nog!


In mijn jongere jaren zagen mijn dagen er zo anders uit vergeleken met nu. Terwijl ik toen net zoveel werkuren maakte als nu, lijk ik mij nu minder makkelijk ( lees: totaal niet) bezig te houden met mijn lichaam en gezondheid waar ik dat vroeger wel deed. Sporten en gezond eten vallen al jaren in het niet. Gebrek aan discipline gooi ik het dan maar op.

Ik ben er klaar mee: de vermoeidheid van een lui leven op de bank, verminderde energie, een trap op lopen met als gevolg een zware ademhaling waarbij je een moment moet nemen om bij te komen. Conclusie: ik ben zo ver dat die beruchte knop omgezet wordt! 

Enige tijd geleden vertelde Esmeralda Camelia dat zij een Bailine studio over zou nemen aan de Frederikstraat in Den Haag. Op dat moment realiseerde ik mij nog niet dat mijn eerste Bailine sessie kort daarna zou plaatsvinden.

Wetende dat een en ander vastgelegd gaat worden om mijn vooruitgang te kunnen monitoren valt het mij op dat ik het toch wel confronterend vond om op de weegschaal te gaan staan (die ik al jaren geleden in de prullenbak heb gegooid om juist die confrontatie uit de weg te gaan), centimeters en huidplooimetingen op te nemen en als klap op de vuurpijl diverse foto's te laten maken van mijn hoe-zal-ik-het-eens-benoemen ... Michelin body!

Zo we zijn van start, volg mijn ervaringen en voortgang op bailinehaaglanden.nl en wie weet gaan jullie hetzelfde ervaren binnenkort!

Groet, Paula

lees deel 2 van mijn blog

 

Bailine Den Haag

Frederikstraat 943
2514LJ Den Haag

070 - 361 77 18
Mail Den Haag
 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 16:00 - 21:00
Woensdag 08:30 - 13:00
Donderdag 16:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 14:00
Zaterdag 8:30 - 14:00