De nieuwe ik! Deel 2


lees deel 1 van mijn blog

In combinatie met de traingsessies van Bailine ga ik ook aan de slag met mijn voeding onder begeleiding van Esmeralda. Zij geeft mij het voedingsboekje van Bailine waar ik mij direct op stort. Jeetje er staat mij nog wat te wachten als ik lees wat wel en niet mag. En vooral wat niet mag doet mij beseffen dat die knop die ik eerder al eens benoemde echt om moet.

Ik start met mijn 5 weken durende voedingstraject. Iedere week een nieuwe voedingspatroon waaruit ontdekt zal worden welke het beste bij mij past. Dit in combinatie met twee EMS (Electro Muscle Stimulation) sessies per week.
Nu ben ik een liefhebber van koffie MET cafeïne, melk en suiker, eet wat ik wil wanneer ik wil en dat geldt ook voor alles aan dranken. Dan zit je toch wel te kijken als je de tekst doorneemt en ziet dat je in je witte week zit, de week waarin je niets wits mag eten en drinken o.a. GEEN pasta, rijst, bloem, melk, zout en suikers. Kortom alles wat ik in grote hoeveelheden tot mij neem!

Ik heb een uur langer dan normaal doorgebracht in de supermarkt. Mij bewustwordend dat er echt overal zouten en suikers in zitten! En ik dus geen idee heb wat ik dan nog wel kan eten. Maar ik heb hulp! Esmeralda en het Bailine boek helpen mij op weg.

Ik heb deze week wel wat detox momenten ervaren, door cafeïne en suiker gebrek ontstaat hoofdpijn! Je erop voorbereiden en daadwerkelijk ervaren is een groot verschil kan ik je vertellen. Maar vreemd genoeg gaat het mij goed af, buiten een enkel moment dat mijn neus even boven een collega's latte machiatto hangt en ik een aantal keer vraag hoe iemands broodje Carpaccio met alles erop en eraan smaakt!

Een collega gaf mij goed advies: je moet niet kijken naar alle dingen die je niet mag, maar juist naar wat je wel mag. En het is waar dat een positieve kijk op de zaak je er makkelijker doorheen trekt. Wisten jullie dat de mandarijntjes dit jaar extra lekker smaken!

Op naar een nieuwe week!

lees deel 3 van mijn blog

 

Bailine Den Haag

Frederikstraat 943
2514LJ Den Haag

070 - 361 77 18
Mail Den Haag
 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 16:00 - 21:00
Woensdag 08:30 - 13:00
Donderdag 16:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 14:00
Zaterdag 8:30 - 14:00