De nieuwe ik! Deel 3


lees deel 2 van mijn blog

Na de eerste week toch goed te hebben doorstaan begin ik aan een nieuwe voedingsweek - koolhydraten tellen. Tussen 50-60 gram koolhydraten inname per dag. Dat wordt dus wederom goed inlezen aangezien ik ook deze week geen idee heb hoeveel en of er koolhydraten in mijn gebruikelijke voeding zit. Maar heb met mijzelf afgesproken dat ik er volledig voor ga, ook hier gaat dan even tijd in zitten.
 

Mijn supermarkt, waar ik regelmatig mijn boodschappen doe, verbaasd zich volgens mij over de hoeveelheid tijd ik er ineens door breng. Alle verpakkingen heb ik langer vast dan voorheen en worden regelmatig weer op hun plekje terug gezet - nope dit keer wederom geen pasta en brood in mijn mandje. Ik weet echt niks ben ik achter gekomen!

Wat kook je in vredesnaam als je normale patroon bestaat uit blijkbaar alleen maar koolhydraten en als ik dan toch eerlijk ben... ik meerendeel van de tijd eigenlijk niet eens kook?! Het bestaan van een single vrouw met een drukke baan die dat als smoes gebruikte tijdenlang niet te koken.

Het is dinsdag, mijn vijfde sessie, en daarna mijn eerste meetmoment. Ik heb er zin in om te weten te komen of er wat af is. Natuurlijk voel ik al wel iets aan speling in mijn kleding maar het bewijs gaat vanavond op papier gezet worden. En hoe gelukkig kan je je voelen als blijkt dat je in totaal 25 cm kwijt bent en 2,7 kilo vet- gewoon weg, foetsie, gone!

Dit geeft mij een boost om door te gaan in dit mooie proces.

lees deel 4 van mijn blog

 

Bailine Den Haag

Frederikstraat 943
2514LJ Den Haag

070 - 361 77 18
Mail Den Haag
 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 16:00 - 21:00
Woensdag 08:30 - 13:00
Donderdag 16:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 14:00
Zaterdag 8:30 - 14:00