De nieuwe ik! Deel 4


lees deel 3 van mijn blog

Ik ben alles behalve fit de week begonnen. Gek dat je na zoveel energie ineens gevloerd wordt door een vervelende griep, met vooral veel last van keelklachten, hoesten... kortom waar heel Nederland met mij last van had! En daarnaast ben ik ook nog ongesteld en wordt aardig op de proef gesteld in mijn doorzettingsvermogen.

Vanwege het continu hoesten en mij belabberd voelen zijn er deze week voor mij geen Bailine sessies. En moet zeggen dat ik mijn trainingsessies mis.

De vetten week is waar het nu om gaat. Maximale inname van 50-60 gram per dag.

Ik heb last van chocolade cravings en houdt er rekening mee in mijn verdere vetopname van de dag, zodat ik 's avonds van een heerlijk stuk kan genieten. Niet volgens het boekje ... I know. En ja ik heb er spijt van want de volgende avond heb ik weer dezelfde behoefte en bedenk direct hoeveel vetten ik nog tot mij mag nemen. En dit is wat ik bedoel met het op de proef gesteld worden.

Doe ik het omdat ik het als smoes kan gebruiken? Ik ben per slot van rekening ongesteld en zielig en verdien het toch! Ik heb het uiteindelijk niet gedaan, met veel moeite kan ik zeggen! Niet doordat ik het zelf wilde, maar meer doordat ik Esmeralda voor mij zag die mij met al haar enthousiasme al heeft overtuigd dit proces aan te gaan.

Ik hoop toch zo dat dit een van weinige struggles zal zijn...

 

Bailine Den Haag

Frederikstraat 943
2514LJ Den Haag

070 - 361 77 18
Mail Den Haag
 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 16:00 - 21:00
Woensdag 08:30 - 13:00
Donderdag 16:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 14:00
Zaterdag 8:30 - 14:00