Een gezond bedrijf begint bij gezonde medewerkers!


Helft Nederlandse medewerkers heeft last van pijnklachten

De helft van de Nederlandse medewerkers heeft in de afgelopen drie jaar last gehad van pijnklachten die te wijten zijn aan een onergonomische werkplek. Maar daar blijft het niet bij, ook 72 procent van de thuiswerkers heeft last van pijnklachten. Dat blijkt uit marktonderzoek van Professor Ergo, onderdeel van ergonomiespecialist Fellowes.

 

Pijnklachten in beeld

Bij vrouwen worden over het algemeen meer pijnklachten gevonden dan bij mannen. De pijnklachten die voortkomen uit een onergonomische werkhouding zijn met name: pijnlijke schouders, rug- en nekpijn en rsi.

Comfortabele werkomgeving bevordert de productivitieit

Hoewel 93 procent van de medewerkers vindt dat een comfortabele werkomgeving invloed heeft op de productiviteit, wordt er in Nederland, ten opzichte van de rest van de wereld, veel te weinig aandacht aan besteed. Bijna 90 procent van de bedrijven overtreedt zelfs de EC-richtlijn die bepaalt dat bedrijven jaarlijks een risico-inventarisatie en evaluatie moeten uitvoeren. Werknemers durven vaak niet aan de bel te trekken.

Pak jouw pijnklachten of die van jouw werknemers eenvoudig en doelgericht aan met Bailine!

Binnen Bailine Haaglanden ontvangen wij dagelijks klanten die kampen met pijnklachten die te wijten zijn aan een oncomfortabele werkplek.
De computergestuurde elektrotraining van Bailine zorgt door middel van elektrosimulatie dat de spieren, zeer gericht, met elektrische impulsen worden geprikkeld, zodat deze gestimuleerd en versterkt worden. Weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen? Geen zorgen. De behandelingen van Bailine Haaglanden kun je gewoon inplannen tijdens de lunchpauze. Je hebt geen sportkleding nodig, zweet niet en een behandeling duurt slechts 30 minuten! Waardoor jij fris en fit direct door kunt naar de volgende afspraak.

Ervaar vrijblijvend wat Bailine voor je kan betekenen

Laat pijnklachten jouw productiviteit en gezondheid niet langer in de weg staan. Plan hier gratis en vrijblijvend een proefbehandeling in en ervaar wat Bailine Haaglanden voor jou kan betekenen. Ben je op zoek naar een totaaloplossing waarbij we zorg dragen voor jouw personeel? Neem dan contact op met Esmeralda Camelia (070 - 361 77 18) of Margriet den Hagrtog (070 - 415 72 12) van Bailine Haaglanden voor een advies op maat!

Bij ons telt het resultaat!

 

Bailine Den Haag

Frederikstraat 943
2514LJ Den Haag

070 - 361 77 18
Mail Den Haag
 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 16:00 - 21:00
Woensdag 08:30 - 13:00
Donderdag 16:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 14:00
Zaterdag 8:30 - 14:00