Fibromyalgie


Fibromyalgie betekent letterlijk: pijn in bindweefsel en spieren. Fibromyalgie wordt ook wel "weke delen reuma" genoemd. Bij fibromyalgie steken diverse klachten als pijn, stijfheid, vermoeidheid en soms stemmingswisselingen tegelijkertijd de kop op. De ene keer is het heftig, de andere keer minder, maar de pijn gaat nooit echt weg. Over de oorzaak van fibromyalgie is niets bekend.

Bailine helpt bij fibromyalgie

Heb jij last van fibromyalgie? Dan kunnen we jouw algemene spierpijn en spierstijfheid verminderen. Met de elektrotraining van Bailine train je jouw lichaam op een gerichte wijze, zonder dat je je in hoeft te spannen. Behandelingen bij Bailine zijn effectief en uiteraard onder begeleiding van één van onze ervaren specialisten.

Hoe vermindert dit mijn fibromyalgie?

Blijf pijn de baas en combineer spanning en inspanning met elkaar. Zo helpen we je op weg naar meer energie en de mogelijkheid om soepeler te bewegen. Behandelingen bij Bailine zijn effectief en uiteraard onder begeleiding van één van onze ervaren specialisten.

Meer informatie

Bailine is meer dan figuurvorming. We geven je graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Ook voor mentale motivatie kun je uitstekend bij ons terecht. Wil je jouw fibromyalgie klachten verminderen? Vraag dan nu de gratis Bailine proefbehandeling aan!

 

Bailine Den Haag

Frederikstraat 943
2514LJ Den Haag

070 - 361 77 18
Mail Den Haag
 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 16:00 - 21:00
Woensdag 08:30 - 13:00
Donderdag 16:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 14:00
Zaterdag 8:30 - 14:00