Wat kost een behandeling bij Bailine Haaglanden?

Motivatie is de drijfveer!

Motivatie, dat moet de belangrijkste drijfveer zijn om te gaan werken aan een gezond en fit lichaam. De verschillende behandelingen van Bailine Haaglanden kunnen jou hierin zeer goed helpen. Bij Bailine behandelen we lichaam en geest; het lichaam met EMS (Elektro Musculaire Stimulatie) en met voedingsadvies en de geest met mentale ondersteuning om het doel wat jij jezelf stelt ook te bereiken.

Maatwerk

Voor iedereen die begint met de Bailine-methode wordt een maatwerk programma samengesteld. Wij benaderen iedereen als individu en passen geen algemene behandelingen toe. Bailine = Maatwerk!

Maak eerst kennis!

Prijzen noemen wij heel bewust niet op onze website. De reden dat de prijzen niet op de site staan is dat prijs niet de motivatie moet zijn. We weten van te voren niet welke doelen of wat de specifieke wensen zijn om naar Bailine toe te komen. Waar jij aan wilt werken of waar wij jou mee kunnen ondersteunen kan voor iedereen heel verschillend zijn.
Bij Bailine willen wij iemand die geïnteresseerd is juist eerst kennis laten maken met de verschillende behandelingen van Bailine, zodat diegene zelf kan bepalen of het de investering in tijd en geld waard is of niet. Als de prijs dan alsnog een obstakel is, dan heb je het in ieder geval ervaren.

Wil je voordat je begint toch een indicatie over de kosten: vanaf €25,- per keer is een behandeling al mogelijk.

Vergoeding zorgverzekering

Omdat we ook Gewichtsconsulenten zijn is het mogelijk dat een deel van je behandelingen worden vergoed door jouw aanvullende zorgverzekering. Klik hier om te kijken wat jouw zorgverzekering vergoed.

Afspraak maken?!

Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvende proefbehandeling, zodat wij samen kunnen bekijken wat jouw doelstelling is, hoe wij dit samen kunnen aanpakken en wat de maandelijkse kosten hiervan zijn.

Bailine Den Haag

Xaverystraat 47
2562NHDen Haag

06 - 38 92 31 34
Mail Den Haag
 

Openingstijden (op afspraaK)

Maandag Gesloten
Dinsdag 16:00 - 19:00
Woensdag 16:00 - 18:45
Donderdag 16:00 - 19:00
Vrijdag 08:30 - 13:00
Zaterdag 8:30 - 14:00