Ik wil minder pijn!

Pijn is een onplezierige ervaring, vaak veroorzaakt door weefselschade. Pijn kan ontstaan zonder duidelijke lichamelijke oorzaak. We onderscheiden twee soorten pijn: acute pijn en chronische pijn. Acute pijn duurt minder dan drie tot zes maanden en kan direct gekoppeld zijn aan weefselschade. Chronische pijn is pijn die steeds terug komt of langer duurt dan zes maanden. Dit soort pijn wordt vaak niet gerelateerd aan detecteerbare weefselschade. Andere factoren kunnen ook jouw chronische pijnervaring beïnvloeden.

Behandelingen bij Bailine brengen verlichting bij chronische pijn zoals:

Reuma / artrose ♦ Lage rugpijn ♦ Bekkenbodem pijn ♦ Menstruatiepijn ♦ Incontinentie klachten ♦ Chronische ontstekingen ♦ Fibromyalgie

De spierstimulatie (EMS krachttraining) van Bailine verlicht chronische pijn. Deze vorm van stimulatie imiteert het natuurlijk proces van de menselijke zenuwen en spieren. Door het plaatsen van elektro pads op de juiste spiergroepen geven we een impuls op een gerichte regio van je lichaam. Zo verhogen we de spieractiviteit met behulp van de elektrosimulator. Ook kunnen we zo blessures aan de zenuwen verminderen.

De impulsen creëren een ritmische wisselwerking tussen spanning en ontspanning, net als bij een lichamelijke oefening. Het voordeel van Bailine is dat je ontspannen en comfortabel ligt in een privécabine. Zo belast je je lichaam niet, maar ontspant het juist tijdens de training. Ondertussen doen de impulsen het werk. Regelmatige herhaling van de spierstimulatie loont! De spierzenuw neemt dan merkbaar in kracht en dikte toe, de doorbloeding verbetert en alles wordt merkbaar soepeler en sterker.

Deze behandelingen om pijn te verlichten kunnen heel goed gecombineerd worden met de EMB Energetisch Morfologische Bloedanalyse met aansluitend vitaminen & mineralen advies om concreter van binnenuit te behandelen op specifieke pijnklachten, infrarood therapie tijdens de behandelingen, lymfedrainage en eventueel voeding- & leefstijl begeleiding om verlichten van pijn op alle fronten te ondersteunen.

Ik wil een vrijblijvend advies aanvragen

1. Lymfedrainage

Met behulp van lymfedrainage is het mogelijk om een grote reiniging van het lichaam uit te voeren! Opgeslagen afvalstoffen worden door drainage verwijderd door de circulatie te verhogen. 

Het lymfestelsel verzorgt veel belangrijke functies in het lichaam en is een essentieel onderdeel van het immuunsysteem. Het lymfestelsel reguleert de vochtbalans en vervoert de witte bloedcellen (lymfocyten) door het lichaam. De witte bloedcellen zijn cruciaal voor het immuunsysteem omdat deze vechten tegen virussen en bacteriën die het buitenste immuunsysteem hebben gepasseerd, namelijk de slijmvliezen en de huid. We kunnen het lymfatische systeem ook wel het rioleringssysteem van het lichaam noemen.

Lees meer over lymfedrainage»

2. Spierstimulatie

Onze behandelingen bieden een ideale uitkomst voor iedereen voor wie het niet haalbaar is om 2-4 keer in de week in de sportschool te staan om welke reden dan ook (geen tijd, fysieke beperking, etc). Onze geautomatiseerde spier stimulerende elektrotrainingen zijn identiek aan een intensieve krachttraining in de sportschool. Doordat we alle spiergroepen tegelijkertijd kunnen trainen in 30 minuten zijn onze trainingen zelfs vergelijkbaar met zo’n 2 uur in de sportschool! Dit maakt het veel efficiënter dan conventionele krachttrainingen of andersoortige trainingssessies. 

Meer weten over onze spierstimulatie»

 

3. Voeding- & leefstijl begeleiding

Wanneer je voor eens en voor altijd van je overtollige kilo’s af wilt, geven we je graag begeleiding, advies en net dat extra steuntje in de rug. Wanneer je ons programma volgt, boek je al snel vooruitgang. Gezond afvallen gebeurt niet alleen door je voeding aan te passen, maar betekent ook aanpassingen in je leefstijl. Gezond eten, mentale & fysieke gezondheid, bewegen en ontspannen zijn o.a. belangrijk om gezond afvallen tot een succes te laten zijn. Al deze thema’s hebben wij in huis!

Meer weten over onze voeding & leefstijl begeleiding»

 

Bailine Den Haag

Xaverystraat 47
2562NHDen Haag

06 - 38 92 31 34
Mail Den Haag
 

Openingstijden (op afspraaK)

Maandag Gesloten
Dinsdag 16:00 - 19:00
Woensdag 16:00 - 18:45
Donderdag 16:00 - 19:00
Vrijdag 08:30 - 13:00
Zaterdag 8:30 - 14:00