Voeding & leefstijl begeleiding

Geen starre diëten ♦ Aangepast aan jouw wensen en behoeften ♦ Blijvend resultaat ♦ Ondersteuning met voedingsapp ♦ Mogelijke vergoeding door zorgverzekering!

Wanneer je voor eens en voor altijd van je overtollige kilo’s af wilt, geven we je graag begeleiding, advies en net dat extra steuntje in de rug. Wanneer je ons programma volgt, boek je al snel vooruitgang.

Gezond afvallen gebeurt niet alleen door je voeding aan te passen, maar betekent ook aanpassingen in je leefstijl. Gezond eten, mentale & fysieke gezondheid, bewegen en ontspannen zijn o.a. belangrijk om gezond afvallen tot een succes te laten zijn. Al deze thema’s hebben wij in huis! Door middel van o.a. onze spierstimulatie (EMS krachttraining) in combinatie met een individueel voedingsprogramma, welk is afgestemd op jouw stofwisselings- en spiervezel-type, infrarood therapie, mentale motivatie & ontspanning en eventueel aangevuld met ons overige aanbod, zoals bijvoorbeeld de lymfedrainage, boek jij eindelijk de resultaten die je wilt, zonder al te veel moeite!

Maak hier jou vrijblijvende afspraak

Wij gaan voor een blijvend resultaat!

Diëten is voor veel vrouwen die blijvend willen afvallen niet de oplossing. Met diëten wordt vaak ook de spiermassa verminderd in plaats van de vetmassa. Wanneer je dan weer ‘gewoon’ gaat eten, komt er wel weer vooral vetmassa bij. De verhouding in je lichaam raakt meer en meer uit balans en hiernaast raakt je stofwisseling uit balans, waardoor het gewicht alleen maar toeneemt en je lichaam meer ongewenste verhoudingen gaat aannemen. Met het voedingsprogramma van Bailine leer je bewust met voeding omgaan. Geen star dieet, maar het doorbreken van vastgeroeste gewoontes. Hoe, wanneer en wat eet je eigenlijk dagelijks?

Tijdens de eerste 5 weken krijg je van ons alle ondersteuning en aanmoediging die je nodig hebt. We laten je kennis maken en aan de slag gaan met de zogeheten macronutriënten, oftewel de voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft. Je leert wat, welke voedingsstof voor je lichaam betekent, we komen erachter wat jouw stofwisselings- en spiervezel-type is en helpen je vervolgens om de juiste balans, variatie en hoeveelheid voedingsstoffen te vinden die aansluiten op jouw huidige leefstijl, stofwisselings- en spiervezel-type. In vijf weken tijd komen we er samen achter hoe jij op gezonde wijze gewicht (met name vetmassa) kunt verliezen.

Wil jij ook een blijvend resultaat?

Bailine Den Haag

Xaverystraat 47
2562NHDen Haag

06 - 38 92 31 34
Mail Den Haag
 

Openingstijden (op afspraaK)

Maandag Gesloten
Dinsdag 16:00 - 19:00
Woensdag 16:00 - 18:45
Donderdag 16:00 - 19:00
Vrijdag 08:30 - 13:00
Zaterdag 8:30 - 14:00