Ik wil fit & sterk zijn!

Bij Bailine bieden we geautomatiseerde spier stimulerende elektrotrainingen aan die identiek zijn aan een intensieve krachttraining in de sportschool. Met onze trainingen van slechts 30 minuten kun je alle spiergroepen tegelijkertijd trainen, wat vergelijkbaar is met zo'n 2 uur in de sportschool. Dit maakt onze trainingen veel efficiënter dan conventionele krachttrainingen of andere trainingssessies. Onze behandelingen zijn dan ook ideaal voor iedereen die het niet haalbaar vindt om 3-5 keer per week naar de sportschool te gaan vanwege bijvoorbeeld tijdgebrek of fysieke beperkingen.

Met de Bailine spierstimulator kun je een gezonde en soepele spiermassa opbouwen en behouden, wat essentieel is voor een goed werkende stofwisseling en een positieve invloed heeft op je gehele metabolisch systeem. Onze krachttrainingen zorgen voor een 24-uurs hoge verbranding, zelfs wanneer je de rest van de dag op kantoor zit. Daarnaast blijven nare blessures, hevige spierpijnen, uitgeput gevoel en verkorte spieren achterwege. Bij Bailine train je jouw lichaam op een gerichte en effectieve manier, zonder dat je jezelf hoeft in te spannen. Het beste van alles is dat je zelfs kunt ontspannen terwijl je traint!

Onze EMS krachttrainingen bieden talloze voordelen, waaronder het verliezen van centimeters op specifieke plaatsen, versteviging van de huid, correctie van je figuur, vermindering van cellulitis, verhoogde stofwisseling, versterkte spieren, gestimuleerde bloedcirculatie, meer energie en dat alles in relatief weinig tijd en inspanning.

Naast de EMS trainingen, kunnen wij je helpen naar een fit, sterk en strak lichaam door o.a.;

Ik wil een vrijblijvend advies aanvragen

1. Spierstimulatie

Geen tijd voor de sportschool? Onze elektrotrainingen zijn de ideale oplossing! 30 minuten bij ons staat gelijk aan 2 uur in de sportschool. Efficiënter dan conventionele krachttrainingen en geschikt voor iedereen.

Meer weten over onze spierstimulatie»

 

2. Arm- & borstspierenstimulatie

Wil jij ook graag sterke, strakke en gespierde arm- en borstspieren? Maar vind je het lastig om deze spieren te trainen en merk je dat ze langzaam maar zeker slapper worden naarmate je ouder wordt? Geen zorgen! Bij Bailine bieden wij gerichte behandelingen aan voor de biceps, triceps en borstspieren, zodat jij weer zelfverzekerd kunt zijn en kunt stralen met jouw spiermassa! Weg met die 'kipfilets' en 'theezakjes', kom naar Bailine voor een effectieve oplossing!

Ik ben benieuwd naar deze behandeling»

3. Vitaminen & mineralen advies

Als je tekorten wilt voorkomen en daarmee je gezondheid wilt optimaliseren, zijn écht voedsel, een gezonde leefomgeving, beweging en ontspanning dé pijlers. Bailine heeft alle pijlers in huis!

Supplementen kunnen een snelle en positieve wending geven aan iemands gezondheid. Althans, goede en hoogwaardige supplementen. Vaak hebben we toch wat extra’s nodig. Dat kan bijvoorbeeld met de EMB energetisch morfologische bloedanalyse. Die laat zien wat het algehele beeld is van de vitamines, mineralen en sporenelementen, en geeft ook de mogelijke oorzaken van klachten aan. Op basis daarvan kunnen we nog gerichter adviseren, zowel over een uitgebalanceerd voedingspatroon als over supplementen, en daardoor problemen in de kern aanpakken. Ook kunnen we adviezen doen aan de hand van klachtenindicatie testen.

Ik wil vitaminen & mineralen advies»

Bailine Den Haag

Xaverystraat 47
2562NH Den Haag

06 - 38 92 31 34
Mail Den Haag
 

Openingstijden (op afspraak)

Maandag Gesloten
Dinsdag 16:00 - 19:00
Woensdag 16:00 - 18:45
Donderdag 16:00 - 19:00
Vrijdag 08:30 - 13:00
Zaterdag 08:30 - 14:00