Ik wil een Natuurlijke Facelift

Bailine biedt een natuurlijke facelift behandeling aan waarbij we het natuurlijke proces stimuleren door de gezichtsspieren te trainen met spierstimulatie EMS. In tegenstelling tot andere behandelingen, worden er geen onnatuurlijke ingrediƫnten of middelen gebruikt die niet voor iedereen geschikt zijn.

Onze behandeling maakt gebruik van duizenden kleine pulsjes die via de huid naar de spieren worden geleid. Dit zorgt voor aan- en ontspanning van de spieren in het gezicht, de hals en de (onder)kin. Hierdoor wordt niet alleen de doorbloeding enorm gestimuleerd, maar ook de productie van collageen en elastine. De sensatie is zeer ontspannend en wordt gecombineerd met onze infraroodtherapie. Dit voelt als een intensieve gezichtsyoga of gezichtsmassage en heeft als direct resultaat een frisse, ontspannen en gezonde uitstraling.

Daarnaast zijn er meerdere resultaten te verwachten zoals het verstevigen van de huid, verbetering van de bloedcirculatie, vermindering en versteviging van de onderkin, vermindering van rimpelvorming op het voorhoofd, ogen, kaak, hals en mond, stimulatie van de collageenproductie en verbetering van de elasticiteit van de huid. Ook de kaaklijn wordt verstevigd en het diepere, opgeslagen vuil wordt verwijderd. Dit zorgt voor een frisse en gezonde uitstraling en verbetert de conditie van het tandvlees.

Ervaar zelf de voordelen van onze natuurlijke facelift behandeling en maak een afspraak bij Bailine Haaglanden.

Ervaar de Natuurlijke Facelift geheel vrijblijvend

Bailine Den Haag

Xaverystraat 47
2562NH Den Haag

06 - 38 92 31 34
Mail Den Haag
 

Openingstijden (op afspraak)

Maandag Gesloten
Dinsdag 16:00 - 19:00
Woensdag 16:00 - 18:45
Donderdag 16:00 - 19:00
Vrijdag 08:30 - 13:00
Zaterdag 08:30 - 14:00